Image module
Image module
Image module

Edward schrijft, Edward zingt, Edward spreekt.

Image module

Ik speel nog twee keer in De Kargadoor (klik op de link voor kaartjes) in Utrecht, 10 & 24 oktober a.s

Blijf gezond en tot snel in het Nieuwe Normaal!

Op 15 juli 2020 wordt Edward 50 en het wordt een bijzonder jaar. Eind januari zal zijn volgende boek verschijnen. Een persoonlijk boek. Over de liefde. Over zijn liefdesleven. En hij gaat opnieuw het theater in en vertelt hij over de keuzes, de fouten die hij heeft begaan in de liefde, over zijn Molukse roots, de moeilijke relatie met zijn vader en over het doorbreken van de stilte. 

 

In 2012 verscheen zijn eerste boek Op weg naar mijn PLEK. Hij verraste zijn publiek tijdens de boekpresentatie, door in een zwembroek, de zaal te betreden. In 2015 speelde hij voor een goedgevuld theater Het Klooster in Woerden een try out van zijn latere theatervoorstelling ‘Ik ook van mij’, om daarmee zijn tweede boek ‘Op zoek naar je droombaan’ te presenteren.

Lees meer van mij

1 maart

1 maart

13 jaar geleden schreef ik mijn allereerste blog. Als start van het zelfstandig ondernemerschap. Begonnen op mijn werkkamer, vanuit huis. Op 1 maart 2008. 37 jaar, vol met dromen en

Thuis-werken, tenzij…

Thuis-werken, tenzij…

13 weken intelligente lockdown, een versoepeling en sinds maandagavond hebben velen het gevoel van terug bij af… Maar is dat ook echt zo? Ik ben al langer gewend aan thuiswerken.