Edward

In 2012 verscheen mijn eerste boek Op weg naar mijn PLEK.

Ik verraste het publiek tijdens de boekpresentatie, door in een zwembroek, de zaal te betreden.

In 2015 speelde ik voor een goedgevuld theater Het Klooster in Woerden een try out van mijn latere theatervoorstelling ‘Ik ook van mij’, om daarmee mijn tweede boek ‘Op zoek naar je droombaan te presenteren.

2020

Op 15 juli werd ik 50 en het werd een bijzonder jaar.
Eind januari 2020 verscheen mijn laatste boek AUW! verschijnen. Een persoonlijk boek. Over de liefde. Over mijn liefdesleven. En ik ging opnieuw het theater in en met mijn theatertour (W)AUW! vertel en zing ik over de keuzes, de fouten die ik heb begaan in de liefde, over mijn Molukse roots, de moeilijke relatie met mijn vader en over het doorbreken van de stilte.
Helaas stak corona er een stokje voor en speel ik deze voorstelling nog een laatste keer in theater Zuidplein in Rotterdam, op 8 april 2022.

2022

Het volgende theaterverhaal en boek staan al in de startblokken.

Edward speelt